Përdorimi i përditshëm GLASS
CHRISTMAS SERIES
PROMOVIMI GLASS
i mirëpritur

Kush jemi ne

Kotto Glass

Changsha Kotto Glass Industrial Co, LTD., Themeluar në vitin 2003, është një furnizues profesional të qelqe shtëpiake në China.We janë të angazhuar në të gjitha llojet e përdorimit të përditshëm qelqe, duke përfshirë qelqi, bottleVases verë magazinimit kavanoza take kupat shandane etj
Mëso më shumë
Changsha Kotto Glass Industrial Co, LTD., Themeluar në vitin 2003, është një furnizues profesional të qelqe shtëpiake në China.We janë të angazhuar në të gjitha llojet e përdorimit të përditshëm qelqe, duke përfshirë qelqi, bottleVases verë magazinimit kavanoza take kupat shandane etj
i mirëpritur

Pse na zgjodhet ne

procesi i produktit

I believe that we must have seen a lot of various kinds of glassware in our daily life. Glassware is not only daily necessities, but also a kind of decoration and art for appreciation. Daily glass production processes include: batching, smelting, molding, annealing, etc.In order to be more artistic, the surface of the glassware can also have some other decorative crafts, including: frosted, painted, hand-painted, gold-plated, engraved, printed, decal, and so on.Different technology will make our products more unique charm.
Mëso më shumë

Customer tha

Një pushim që promovon mirëqenien dhe rrit shqisat. Duket e madhe, apo jo?

- Marine

Mëso më shumë
WhatsApp Online Chat!