СЕКОЈДНЕВНА УПОТРЕБА НА СТАКЛО
CHRISTMAS SERIES
ПРОМОЦИЈА НА СТАКЛО
добредојден

Кои сме ние

Kotto стакло

Чангша Kotto стакло Индустриски копродукции, ООД., Основана во 2003 година, е професионална снабдувач на апарати за домаќинство стакларија во China.We се занимаваат со сите видови на секојдневна употреба стакларија, вклучувајќи и стакло, вино bottleVases складирање тегли пепелници чаши итн свеќници
Научи повеќе
Чангша Kotto стакло Индустриски копродукции, ООД., Основана во 2003 година, е професионална снабдувач на апарати за домаќинство стакларија во China.We се занимаваат со сите видови на секојдневна употреба стакларија, вклучувајќи и стакло, вино bottleVases складирање тегли пепелници чаши итн свеќници
добредојден

Зошто да изберете нас

процесот на производот

I believe that we must have seen a lot of various kinds of glassware in our daily life. Glassware is not only daily necessities, but also a kind of decoration and art for appreciation. Daily glass production processes include: batching, smelting, molding, annealing, etc.In order to be more artistic, the surface of the glassware can also have some other decorative crafts, including: frosted, painted, hand-painted, gold-plated, engraved, printed, decal, and so on.Different technology will make our products more unique charm.
Научи повеќе

рече на клиентите

А пауза со кој се промовира благосостојба и го издигнува на сетилата. Звучи одлично, нели?

- Морски

Научи повеќе
WhatsApp Онлајн Chat!